BRIDGES TRIO + DAVID SOLER
Divendres, 22 de març de 2013, La Font del Balç.

GUILLEM CALLEJON guitarra
DIMAS CORBERA baix
ALFONS BERTRAN bateria
DAVID SOLER guitarra i pedal steel guitar

L'indefinible Trio BRIDGES amb un convidat de luxe, el ja conegut com a músic de sessió DAVID SOLER, ens va presentar bàsicament els temes del seu segon disc MANS. També alguns temes nous que formaran part del seu tercer enregistrament i altre cop amb un convidat d'excepció: el saxofonista CHRIS CHEEK.

Temes originals, signats per cadascun dels membres del trio. No hi va haver lloc per les versions. Temes que beuen de la música popular Americana i el Country (potser amb algun toc de psicodèlia com va apuntar el DAVID SOLER). Això sí, amb la llibertat pròpia de les músiques improvisades, com ja avisàvem en el programa de mà.

Grup amb idees atrevides que ha trobat un company de viatge molt adient: el DAVID, amb les seves guitarres i els seus artilugis. Còmplice ideal pel guitarrista de BRIDGES: el GUILLEM. Llàstima que en els primers temes el so de la seva guitarra quedava bastant per sota de la resta i això impedia captar el diàleg establert entre els dos guitarristes, disposats a experimentar. Els dos transiten sobre una base contundent fabricada pel DIMAS al contrabaix i l'ALFONS a la bateria.

Malgrat no aconseguir captar l'atenció de bona part de l'audiència, que fins i tot va anar abandonant el local, sí que van aconseguir fer un bis.

Realment, la proposta de BRIDGES és interessant, però també arriscada. Aposten per una música poc sorollosa, plena de matisos intentant crear atmosferes però pel que fa al directe potser no van saber crear la màgia necessària per transmetre-ho.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com