CELESTE ALIAS + SANTI CARETA
Dissabte, 18 d'octubre de 2014, Llibreria 4 cantons.

CELESTE ALIAS veu
SANTI CARETA guitarra i loops

El duet de veu i guitarra (més loops) que ens van oferir la Celeste i el Santi el dissabte 18 d'octubre a la Llibreria 4 Cantons de Berga es va basar en un poti-poti del seu ampli repertori. Des de l'homenatge a les grans veus femenines del jazz (proposta Black in Blue), passant per les versions agosarades de l'obra del bolerista Antonio Machín (proposta Jazz Machín), fins a la proposta més recent en la qual musiquen poemes de la recentment desapareguda Montserrat Abelló.

L'actuació va discórrer en un ambient familiar, amb una llibreria plena de gom a gom i amb una audiència amb ganes d'escoltar i deixar-se sorprendre per un espectacle minimalista i molt eclèctic. Una audiència amb gent d'edats molts diferents, en la que hi havia seguidors incondicionals i d'altres amb ganes de descobrir i que finalment van acabar reclamant un bis, que tancaria una hora i mitja per guardar en el record.

Algú, en finalitzar l'actuació, ja comentava que s'haurien de fer més concerts així, entre els llibres de la 4 Cantons. Aplaudiments doncs, per la mestressa del local, que en va tenir la idea.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com