En aquesta nova visita als escenaris de la bdejazz, l'Elisabet Raspall va incorporar la veu a la seva habitual faceta de pianista

El brasiler Rogério Botter-Maio va delectar-nos amb valuoses aportacions melòdiques en la interpretació dels temes del nou disc

Raspall, Botter-Maio i Joe Smith també van incloure al repertori els temes més coneguts de l'Elisabet

 

ELISABET RASPALL TRIO
Dissabte, 30 de juny de 2007, El Jou

ELISABET RASPALL piano i veu
ROGÉRIO BOTTER-MAIO contrabaix
JOE SMITH bateria

De nou ens visità l'Elisabet, aquesta vegada en formació de trio, assolint si cal més responsabilitat i incorporant-hi la veu com un element melòdic més a tenir en compte.

Posant l'accent en aquest element l’Elisabet va començar el concert amb una cançó nova, asseguda al piano i mostrant la seva veu ondulada i cristal•lina com les onades... sí, les sirenes canten... Presència va ser el segon tema, una melodia que t'atrapa en la seva xarxa marinera i et fa penetrar dins el seu somni. Embriac encara, despertes amb ella al cap (la melodia) i rumies i no recordes d'on ve... fins que hi caus i dius: “és ella (l'Elisabet) la fada de les melodies.”

Del nou disc també vam poder escoltar: Cercles i No sé ben bé, en les quals vam poder gaudir de les aportacions melòdiques amb l'arquet del contrabaixista brasiler Rogério Botter-Maio. Per completar el concert, els músics ens van delectar amb peces més conegudes pels fans de l'Eli com Onades o Eix.

TBC

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com