Fotos: Ramon Busquets.

 

HAT plays local hat
Divendres, 28 de novembre 2008, La Font del Balç

JORDI MATAS guitarra i veu
SERGI SIRVENT fender rhodes, piano, trompeta i veu
MARC CUEVAS contrabaix i baix elèctric
OSCAR DOMÈNECH bateria

La nit prometia: músics joves, amb ganes i amb els deures fets, amb una proposta personal, diferent, per a descobrir. Però ja hi som, no només els amants del jazz brillaven per la seva absència sinó també els amants de la música en viu.

Però bé, això és una crònica d’un concert de la bdejazz i m’agradaria destacar la feina de la base rítmica dels HAT. La imaginació de l’ÒSCAR a la bateria i la fermesa del MARC al baix elèctric i al contrabaix (res no el distreu de la seva tasca). La gran entesa entre el JORDI i el SERGI, guitarra i teclat respectivament i la seva recerca de sonoritats. També la versatilitat sobretot del SERGI remenant teclat Fender, trompeta i guitarra i en alguns temes posant-hi la veu, una veu no gens jazzística per cert.

Malgrat la manca de resposta del públic mai van perdre la concentració. Mai van escudar-se en la paraula, és a dir explicar històries entre tema i tema, etc... Res d’això. Només ho van fer un parell de vegades per presentar-se. Tampoc no van presentar els temes. Temes purament jazzístics, amb influències diverses, és clar. Potser, pel meu gust, massa variades. Manca una línia estilística en aquest grup. I és que a HAT no hi ha un líder, n’hi ha quatre. Endavant nois!

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com