VALENTÍ MOYA TRIO
Diumenge, 29 de maig de 2011, La Font del Balç

VALENTÍ MOYA guitarra manouche solista
GRACI PEDRO guitarra manouche rítmica
ORIOL GONZÀLEZ contrabaix

Primer concert de l'any en horari de tarda. Poca gent, però força interès. Concert en dues parts. El grup va tocar sense equip de so, creant un clima adequat per passar una estona agradable. De fet aquest tipus de jazz anomenat manouche (també gipsy) et transporta fàcilment a una altra època, fins i tot al món del cinema (per exemple "acordes y desacuerdos" Woody Allen).

El trio del VALENTÍ ens va venir a oferir els temes del seu nou disc ELEFANT SWING, que tal com ja anunciàvem venia a ser un homenatge a la gran figura del gènere: DJANGO REINHARDT. I així va ser. El grup va anar encadenant temes propis i grans clàssics. I com era d'esperar els solos van ser l'atracció principal, tant els del guitarrista solista (V. MOYA) com els del contrabaixista (ORIOL GONZÁLEZ). Tot això sustentat per la rítmica del GRACI PEDRO que no va parar de picar pedra (com es diu en l'argot).

El concert va acabar passades les 9 del vespre amb el clàssic LES YEUX NOIRS (ojos negros), rematant la feina amb un bis molt reclamat per una audiència satisfeta.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com