Cal destacar el treball de la joveníssima i talentosa cantant Anaïs Vila, que cada dia es deixa anar més sobre els escenaris

Funk-jazz o jazz-funk, el que sigui, però N'Funkats van connectar d'allò més amb el públic

Concert non-stop a base de temes propis amanits amb escollides versions del gènere

 

N'FUNKATS
Divendres, 25 de gener 2008, La Font del Balç

ANAÏS VILA veu
DAVID GES saxo tenor i veu
JOAN MIRANDA teclats i efectes
JORDI BLANES baix elèctric i efectes
XEVI CAMP bateria

L’altra nit a La Font del Balç vam tenir banda. Sí, un grup ben conjuntat que va venir a passar-s’ho bé i a fer-ho passar bé. Amb el seu repertori de funk-jazz o bé de jazz-funk, com vulgueu, van connectar d’allò més. No van aconseguir fer ballar el personal -tret d’algunes excepcions- però el van tenir embadalit i atent, cosa que a vegades costa d’aconseguir a les sessions de la bdejazz.

Aquesta vegada i trencant el costum habitual, el concert va ser non-stop i d’una hora i mitja llarga de durada. Per molts això va semblar poc i es va reclamar un bis, que es va oferir sense la cantant. El repertori estava format bàsicament pels temes del seu primer disc Walkin’ On The Rythm, enregistrat al Mercat del Blat de Cardona. Això sí, sàviament mesclat amb escollides versions com ara Take A Walk On The Wild Side, de Lou Reed, I Wish, de Stevie Wonder o Stayin’ Alive, dels Bee Gees.

Els que coneixem l’evolució d’aquesta jove formació ens agradaria destacar, i sense desmerèixer a la resta de músics, el treball de la joveníssima i talentosa cantant Anaïs Vila, que a més de tenir una molt bona veu, cada vegada es deixa anar més remenant l’esquelet a l’escenari. I és clar, reconèixer també la vàlua del jove baixista Jordi Blanes, motor i culpable en gran part del feeling funk del grup.

JMJ - GM

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com