Foto del grup de Ramon Busquets.

 

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ TRIO
Dimarts, 7 de desembre de 2010, La Font del Balç

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ guitarra flamenca
ROGER BLAVIA percussions
TONI TERRÉ baix elèctric

Magnífic concert de cloenda de la temporada 2010. A 2/4 de 12 de la nit La Font estava plena a vessar. I així va ser fins al final. Ningú no es va moure del seu lloc. I és que s'havia creat expectació prèvia a la visita del PEDRO JAVIER. I el trio del guitarrista barceloní del barri del Carmel no va decebre.

Va plantejar un concert de caire familiar com ell mateix va dir. Sembla que el trio feia temps que no actuava, donada la multitud de projectes en que alguns membres del grup estan immersos. El repertori va ser variat, anant del flamenco més pur a les versions (molt d'èxit va tenir l'esperada versió de "Sultans of swing" dels Dire Straits). Això sí, tot passat pel sedàs del trio, aquella fusió marca de la casa que fa que una música com el flamenco connecti fàcil i profundament amb l'oient. La cosa va arribar al punt de què cada solo, cada gest, broma o insinuació fos realment aplaudit i seguit amb molt d'interès per un públic lliurat al bon fer d'aquests tres músics que dominen a la perfecció aquest gènere, comunicant-se molt bé entre ells i transmetent com cal el seu missatge.

El concert no va tenir mitja part i en el bis es va produir un incident inesperat; un dels altaveus de l'equip de so va caure damunt del públic assegut vora el foc a terra. Un bon ensurt que va aturar la música uns moments, però la cosa no va passar d'aquí, un ensurt i una contusió al cap d'una jove oient.

Èxit total doncs, en aquesta nova visita del trio del PEDRO JAVIER GONZÁLEZ a quí vam trobar a faltar l'estiu passat dins el Memorial Castaño. Com ja sabeu havia d'actuar a duo amb l'HORACIO FUMERO però no va poder ser. Ara sí que els seus fans han quedat plenament satisfets.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com