La proposta de fusió entre jazz i flamenco del trio de Pedro Javier González també va derivar cap a altres paisatges musicals

El 14 anys de recorregut conjunt del trio salten a la vista quan la formació és a sobre l'escenari

El toc net i segur de Pedro javier González és una autèntica delícia per als sentits

 

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ TRIO
Dissabte, 8 de novembre 2008, La Font del Balç

PEDRO JAVIER GONZÁLEZ guitarra
TONI TERRÉ baix
ROGER BLAVIA percussió

El Pedro i els seus companys de trio porten més de 14 anys junts, i això es nota de forma positiva. El seu és un grup consolidat que s’ho passa bé damunt l’escenari i ho fa passar bé al públic assistent. La seva proposta fusiona el jazz i el flamenco, passant per variats paisatges musicals.

L’altra nit a La Font la connexió amb el públic va ser total. En acabar el segon tema, el Pedro Javier va agafar el micro per presentar les peces que acabaven d’interpretar i als músics. Ja no el tornaria agafar fins el bis final, per agrair la resposta rebuda i acomiadar-se.

El concert, dirigit amb mestria pel seu líder de toc net i segur, va estar farcit de temes propis, bàsicament del seu darrer disc. No hi va faltar tampoc alguna versió, a destacar el Sultans of Swing dels Dire Straits.

Tot això va estar ben encarrilat per la bona feina del baixista Toni Terré, que va fer uns solos amb molta musicalitat. I per la espectacularitat del Roger Blavia (la cirereta del pastís) que amb la seva paradeta percussiva sorprèn i enganxa a tothom. Ritme a cabassos, ritme a través de peus i mans, mai millor dit, doncs no li calen baquetes per fer sonar cajón, plats, bongos, caixa, cortina, campana...

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com