CLARA LUNA meets ROB GARCIA and NOAH PREMINGER
Divendres, 12 de desembre de 2014, La Font del Balç.

CLARA LUNA veu
ROB GARCIA bateria
NOAH PREMINGER saxo
MARCO MEZQUIDA piano
MASA KAMAGUCHI contrabaix

El divendres 12 del desembre passat vam tenir un súper concert: Clara Luna es va rodejar de grandíssims músics per oferir gairebé dues hores de jazz. I d'aquell que fins i tot agrada als poc amants d'aquest gènere. El resultat va ser un ple total, aplaudiments i bisos.

Perquè era jazz i versions jazzístiques d'alguns temes d'altres estils. Engegaren amb Joni Michel, un repte imitar la seva veu, a cavall entre el jazz i el folk. I també versionaren Jimi Hendrix i Beatles de forma molt personal i brillant. Dos temes cantats en castellà de la mateixa Clara, alguns del Rob i alguns estàndards (extensa i preciosa versió de "My favourite things", que recordava la bonica versió d'Al Jarreau).

Clara Luna amb la seva presencia i simpatia habitual i quatre músics de qualitat excepcional: el baterista de l'escena novaiorquesa Rob Garcia, amb una varietat de ritmes impressionant; el saxofonista també de New York Noah Preminger, fi i molt creatiu; el teclista Marco Mezquida, realment "en estat de gràcia" ens obsequià amb solos que arrencaven aplaudiments; i en Tom Warburton al contrabaix (que substituïa Masa Kamaguchi), mantenint l'alt nivell de la resta de músics, virtuós i contundent.

És a dir, una nit on es van veure, entre el públic, somriures de satisfacció i fins i tot d'emoció i... "corus" als temes més coneguts.

ROGER ID

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com