La Berguedana de Jazz –o bdejazz, en la seva versió abreujada- és una associació cultural no lucrativa creada amb l’únic objectiu de fomentar la música en directe, i en especial el jazz i les altres músiques improvisatòries.

La simple passió per la música va ser el motiu que va guiar la creació de La Berguedana de Jazz l’any 1994 a Berga (Barcelona), i que li ha permès oferir una programació ininterrompuda i de qualitat que podeu consultar íntegrament a través de l’enllaç a ‘concerts bdejazz’.

A bdejazz.net podreu consultar els concerts que anem programant, del qual al cap d’uns dies en fem la crònica, i un espai de recomanacions on la intenció és encabir-hi totes aquelles propostes que ens vulgueu fer arribar, especialment musicals, així com enllaços interessants a webs de músics o formacions que hagin passat pels escenaris de la bdejazz.

Però aquesta web no tindria sentit si no fos també un canal de comunicació directa entre tots aquells músics, socis, amics o amants de la música en general i la bdejazz. Per aquest motiu, podeu fer-nos arribar qualsevol proposta, dubte, crítica o aclariment enviant-nos un mail des de l’enllaç indicat a la capçalera.

L’única aportació econòmica amb que compta la bdejazz per desenvolupar la seva activitat gairebé filantròpica són les quotes dels socis, tots els concerts programats són gratuïts. És per això que hem d’agrair de forma especial la seva col•laboració, moltes vegades desinteressada, que fa possible que continuem gaudint de música en viu i de qualitat.

I, ara que ja ens hem presentat, també volem demanar la col•laboració de totes aquelles persones que, com nosaltres, considerin la música en directe un bé cada dia més preuat pel qual val la pena seguir dedicant tots els esforços que siguin necessaris. 

11/12/1998 Perico Sambeat + Ignasi González Trio al Bar Centro de Cal Rosal. Perico Sambeat (saxo) i Pau Bombardó (batería). Foto: Quim Castilla

25/07/2003 Elisabet Raspall Quartet a La Font del Balç. Elisabet Raspall (piano) i Giulia Valle (contrabaix). Foto: Quim Castilla

23/08/2002 Mario Abbagliati Quartet al Casino. Peer Wyboris (batería), Frederik Carlquist (saxo) i David González (baix). Foto: Quim Castilla 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com