Novament un concert a la fresca, liderat pel bluesman de Tenesee Charlie Wood

Els excel·lents Dve Wilkinson i Caspar St.Charles van acompanyar Wood en el seu recorregut pels estàndards de la música negra nord-americana

 

CHARLIE WOOD TRIO
Dimecres, 25 de juny 2008, La Font del Balç

CHARLIE WOOD teclats i veu
DAVE WILKINSON guitarra
CASPAR ST.CHARLES bateria

Dia i horari inhabitual a la bdejazz. Dimecres a les 22:30, nit d’estiu a la fresca a la terrassa de La Font del Balç. Nit de blues, liderada pel músic de Memphis Charlie Wood. Cantant, teclista i compositor que ens va oferir un viatge pel món de la música negra americana, acompanyat pel reputat baterista Caspar St.Charles i pel versàtil guitarrista Dave Wilkinson.

Amb un repertori farcit d’estàndards del gènere i composicions pròpies van satisfer les expectatives d’un públic que va acudir a aquesta cita inhabitual. Molts eren músics. Després d’un inici amb problemes de so, van aconseguir crear un clima ideal, amb una audiència atent, que al final va aconseguir arrencar del trio un parell de bisos.

El Charlie i els seu dos col•legues van demostrar trobar-se com el peix a l’aigua en aquest gènere musical. La veu d’en Wood d’un registre més aviat agut ens transportava al Mig Oest Americà. Balades, mitjos temps i algun 'shuffle' van confegir una vetllada sense estridències però amb molta essència. La primera de la gira d’aquest músic de Tenesee al nostre país, que ens confessava que ja coneix de d’altres ocasions.

JMJ

 


 


La Berguedana de Jazz. Associació cultural no lucrativa. Telèfon 93 823 05 18
www.bdejazz.net   e-mail: laberguedanadejazz@hotmail.com